martes, 19 de marzo de 2013

Encontre Escolar. Montesa- Tavernes Blanques

                
       El proper dimarts 26 de Març tindrà lloc ací en Montesa un intercanvi escolar entre la nostra escola i el C.P. Rei en Jaume de Tavernes Blanques.  
Pense que es molt important donar a conéixer la nostra població. Realitzant intercanvis es una bona forma de que xiquets d'altres poblacions coneguen el que hi ha en Montesa. Estos xiquets tenen pares, tíos, famílies, que més tard poden vindre a visitar-nos. Es una manera d'incentivar el turísme de la zona. Aquestos xiquets venen de Tavernes Blanques, un poble molt prop de Valencia. Esperem que l'encontre fomente llaços d'unió entre els xiquets i que disfruten. També farem tot el posible per a que s'enduguen un bon record d'aquest día.

        Ací teniu el programa per a eixe día.

             
                      Programme:

10:30 Students from Tavernes  Blanques arrive. 

11:00   Breakfast time

11:30  Breaking the ice.
    Cooperative games.

 13:00  Visiting the village.
            The “Mola” Area.

 14:00  Lunch time.

 14:45. Visiting the castle.

 15:45. Goodbye   to our   friends.

Al llarg d'aquest trimestre hem estat realitzant diferents activitats. Algunes activitats s'han realitzat en Anglés i altres en Valencià. Poc a poc aniré penjant-les.
    
       

2 comentarios:

  1. Que guay!!!!!!!!!! estic esperant a que arribe eixe dia estic tant emociona !!!!! eixa nit no dormire!!!! adiossssssssss!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Soc Alba Blasco del colegi Rei en Jaume de Tavernes Blasques tinc moltes ganes de anar i coneixer moltes xiquetes i molts xiquets i tambe coneixer el poble de Montesa.
    Fins al dimats.

    ResponderEliminar